Download Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om by Finn Frandsen PDF

By Finn Frandsen

"Åh, enterprise ..." består af fireogfyrre korte, males tankevækkende tekster om top perform, branding, enterprise fact, buzzwords, forandringsledelse, gennemsigtighed, greenwash, intern kommunikation, concerns administration, kampagner, kriseledelse, de fireplace P’er, public kinfolk, rådgivning, netværkssamfundet, skandaler, strategi og whistleblowing. Og mange andre emner, som er oppe i tiden.

Et af de tilbagevendende temaer i bogen er den fascination, som mange ledere i erhvervslivet og i den offentlige sektor drives af eller er ofre for i deres ledelsespraksis.

De fleste af teksterne har tidligere været offentliggjort som klummer på bagsiden af Jyllands-Postens erhvervstillæg fra 2004 til 2014.

Show description

Read or Download Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om organisationernes samfund (2004-2014) (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Kakamega: Handlingens konsekvens (Danish Edition)

Vi befinder os i 1998, i de sidste tre uger op til en af dette års værste terroristhandlinger, nemlig bombningerne af de to amerikanske ambassader i Nairobi, Kenya og Dar, Tanzania. Den danske tidligere jægersoldat Stig Jansen, befinder sig i civilt anliggende i landet og snart hvirvles han uforvarende ind i det, der skal gå chicken og vise sig at være forløberen til en af verdens største konspirationer, med deltagelse af den korrupte lokale regeringsmagt, CIA, dele af den tyske regering, Saddam Husseins regime i Irak og en dansk oberst i Forsvarets efterretningstjeneste.

Fod på Andalusien 2: 25 udflugts- og vandreture øst og nordøst for Málaga (Danish Edition)

"Fod på Andalusien 2" indeholder 25 udflugts- og vandreforslag i den pragtfulde natur øst og nordøst for Málaga. Med sine 24 naturparker med uberørt og vild natur er Andalusien et eldorado for den vandreglade, og bogen tager læseren ved hånden og tager hende med ind i det ukendte Spanien. Bogen indeholder kortudsnit samt forslag til overnatninger og gode spisesteder.

Ambrosius (Danish Edition)

HardPress vintage Books sequence

Lær Svensk - Hurtigt / Nemt / Effektivt: 2000 Nøgleord (Danish Edition)

Er du på udkig efter den hurtigste måde at lære et sprog? Så er denne bathroom lige noget for dig. De fleste ordbøger giver dig en overvældende mængde ord, males ingen klar vejledning om hvordan guy lærer dem. Denne bathroom er anderledes. Den indeholder de 2000 vigtigste ord og sætninger du bør lære, og ordner dem efter hvor vigtige de er, så du lærer de mest anvendte ord først.

Extra resources for Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om organisationernes samfund (2004-2014) (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.80 of 5 – based on 38 votes